فیلتر روغن سوبارو

چه کسی فیلتر روغن سوبارو را تولید می‌کند؟

اکثر صاحبان خودروهای ژاپنی با فیلترهای روغن سوبارو آشنا هستند، این برند به دلیل کیفیت ممتاز خود یکی از پرطرفدارترین برندها بوده است. چه کسی فیلتر روغن سوبارو را تولید می‌کند؟ نسخه مشکی سوبارو در ژاپن توسط توکیو روکی ساخته شده است، در حالی که نسخه آبی آن را برند آمریکایی FRAM تولید می‌کند.

انواع فیلتر روغن سوبارو

1. فیلتر روغن سوبارو مشکی

فیلتر اصلی فلزی سوبارو 15208AA130 توسط Tokyo Roki – یک شرکت ژاپنی متخصص در تولید قطعات و لوازم جانبی خودرو تولید می‌شود. شما به راحتی می‌توانید این فیلتر روغن برند سوبارو را با لایه بیرونی مشکی آن شناسایی کنید.

به طور کلی فیلتر روغن OEM سوبارو مشکی در مقایسه با همتای آبی خود، کیفیت بالاتری دارد.

به عنوان مثال، رنگ‌های مشکی کمتر مستعد نشتی هستند، می‌توانند روغن بیشتری را در خود نگه دارند و دارای فیلتر بیشتری هستند. علاوه بر این، آنها طوری طراحی شده اند که فشار روغن خودروی سوبارو شما را دقیقاً مطابقت دهند.

فیلتر روغن سوبارو مشکی
فیلتر روغن سوبارو مشکی

2. فیلتر روغن سوبارو آبی

چه شرکتی فیلتر روغن سوبارو را در آمریکا تولید می‌کند؟ سوبارو آبی با شماره مدل 15208AA12A توسط FRAM – یک شرکت مستقر در آمریکا (که مسئول تولید قطعات جایگزین خودرو است) تولید می‌شود.

قبل از سال 2011، FRAM متعلق به Honeywell بود، به همین دلیل گاهی اوقات هنگام جستجوی فیلترهای روغن سوبارو، نام آن ظاهر می‌شود. با این حال، این برند توسط گروه Trico خریداری شده است.

اگر در ایالات متحده آمریکا یا کانادا زندگی می‌کنید، به احتمال زیاد با مدل 15208AA12A روبرو خواهید شد، زیرا اکثر نمایندگی‌های این کشورها دیگر مدل ژاپنی را وارد نمی‌کنند.

فیلتر آبی سوبارو مانند نسخه مشکی آن جزء OEM محسوب می‌شود. با این حال، کاملاً شبیه همتای ژاپنی خود نیست. به عنوان مثال، می‌توان گفت که مدل آمریکایی باریک‌تر اما بلندتر از مدل ژاپنی است.

نسخه جدید این فیلتر از یک فیلتر ساخته شده که برای تولید آن از مواد مقوایی و یک فشار گیر پلاستیکی استفاده شده است در حالیکه در نسخه ژاپنی، این قطعات هر دو از فلز ساخته شده‌اند.

فیلتر روغن سوبارو آبی
فیلتر روغن سوبارو آبی

آیا فیلترهای روغن سوبارو قابل اعتماد هستند؟

اگر خودروی سوبارو دارید، این فیلترهای روغن معمولاً برای خودروی شما مناسب هستند. اگر می‌توانید بین نسخه‌های ژاپنی و ایالات متحده یکی را انتخاب کنید، بهتر است نسخه اول را انتخاب کنید، اگرچه کمی گران‌تر است.

با این اوصاف، اجازه دهید مزایا و معایب فیلترهای روغن سوبارو را بررسی کنیم تا ببینیم آیا آنها گزینه مناسبی برای شما هستند یا خیر.

مزایا

  • در مقایسه با انواع دیگر، هر دو نسخه مقرون به صرفه هستند، بنابراین شما مجبور نیستید به قطعات پس از فروش متوسل شوید (که معمولاً کیفیت پایین‌تری دارند).
  • دریچه تخلیه برگشتی تعبیه شده در این فیلترها می‌تواند از استارت‌های خشک جلوگیری کند که می‌تواند مراقب پیستون و یاتاقان‌های خودرو باشد و برای مدت طولانی دوام بیاورد.

معایب
نسخه ایالات متحده دارای یک دریچه پلاستیکی است که در دماهای شدید عملکرد خوبی ندارد.

نتیجه
جستجوی اطلاعات یک ویژگی حیاتی است که هر صاحب خودرویی باید از آن برخوردار باشد. این کلید درک و کشف قطعات حیاتی خودرو است. امیدواریم این مقاله به شما کمک کرده باشد تا بفهمید که فیلترهای روغن سوبارو چقدر قابل اعتماد هستند.